Про образи Президента України Володимира Зеленського почали говорити одразу після інавгурації. Неодноразово повідомлялося про те, що він дуже болісно реагує на критику. А вже сьогодні з точністю можна стверджувати – в Україні з’явилася цензура. Документ, який це підтверджує з’явився у соціальних мережах.

Мова йде про сувору догану майору ЗСУ Роману Ковальову. Військовий отримав покарання за те, що у вихідний від роботи час написав допис у соціальних мережах, де висловив критику Президенту, він аргументував своє повідомлення та попросив Зеленського покинути пост.

За це майора покарали, документ потрапив до мережі Інтернет.

Роман Ковальов назвав незаконним це дисциплінарне стягнення і заявив, що залишає за собою право звернутися до суду. Про це він також повідомив у соціальних мережах.

“…Що стосується наказу про моє покарання, то я вважаю його незаконним і таким, що порушує мої права та свободи, і тому я залишаю за собою право звернутися до суду”, –  заявив офіцер.

 

Народний депутат України восьмого скликання і лідер запорізького Майдану Ігор Артюшенко назвав це цензурою в діях.

Цензура в дії.
Виявляється, що виключно за власні переконання на офіцера наклали дисциплінарне стягнення – “сувора догана” – пише Артюшенко.

Тільки обране для вас у телеграм каналі Форпост – @forpost_zp Долучайтеся!