Сьогодні на сесії Запорізької міської ради депутати проголосували за звільнення заступника міського голови з питань ЖКГ Олексія Бородая. Заяву на звільнення він написав самостійно, звільнення відбулося за згодою сторін. Причина вчинку Бородая не була озвученою.

Одразу після звільнення, депутати міської ради підтримали кандидатуру  Віктора Гординського, надалі він буде відповідати за сфера ЖКГ в місті. Варто нагадати, Гординський з грудня 2017 року перебував в кадровому резерві на цю посаду.

36-річний Віктор Георгійович має близько 19 років загального стажу роботи. Після закінчення Запорізького національного технічного університету в 2005 році почав працювати майстром транспортно-виробничого управління АТ «Мотор Січ», а через кілька років очолив автомобільну колону цього управління «Мотор Січі». Віктор Гординський одружений, має доньку. Наразі навчається в аспірантурі Національного університету «Запорізька політехніка».

Також на сесію виносили питання звільнення заступників міського голови Анатолія Пустоварова та Сергія Мішка, заяви про звільнення від заступників не було, ініціатором звільнення виступив депутат міської ради. Питання звільнення рада не підтримала.

Читайте також: МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗАПОРІЖЖЯ ЗАЯВИВ ПРО ТИСК, СПЕКУЛЯЦІЇ НА ТЕМІ МОСТІВ ТА ВТРАТУ КОШТІВ