Історію з щасливим фіналом розповіли в прес-службі патрульної поліції Запоріжжя. Про необачність до поліції заявив сам батько дитини. Він повідомив, що трапилося та зазначив, що дівчинка не говорить, тож допомогти їй повернутися додому стороннім людям буде складно.

Патрульні оперативно знайшли транспорт, в якому їхав чоловік, там була дівчинка. Батькові повернули дитину, але за легковажність йому доведеться сплатити штраф.

“Я забув в салоні маршрутки дитину” — саме таке звернення отримали інспектори сьогодні вдень

Схвильований батько повідомив патрульним, що приїхав в місто з 7-ми річною донькою. Чоловік зазначив, що дівчинка не розмовляє.

Патрульні встановили, що заявник скористався громадським транспортом та, раптово побачивши свою зупинку, вибіг з маршрутки. Подивившись навкруги, чоловік зрозумів, що переплутав зупинку, а його дитина поїхала далі.

Тож, не гаючи ні хвилини, патрульні почали зупиняти маршрутні таксі відповідного напрямку. В одній з маршруток інспектори виявили дівчинку. Дитину повернули батькові, та запросили учасників події до відділення поліції для складання адміністративних матеріалів.

Шановні громадяни! Якщо ви побачили діток без нагляду дорослих — не гайте часу, а телефонуйте на лінію 102.
Байдужість може стати причиною трагедії.

Читайте також: ВОДІЇВ, ЯКІ ВИГНАЛИ З АВТОБУСА ЖІНОК ВІЙСЬКОВИХ ЧЕРЕЗ РОСІЙСЬКИЙ СЕРІАЛ ЗВІЛЬНИЛИ