Те, що відбувається сьогодні в Китаї лякає цілий світ. Люди щоденно шукають повідомлення про ситуацію з поширенням небезпечного вірусу. Налякані також в Україні. При перших симптомах захворювання дихальних шляхів медики пропонують госпіталізацію. 

В Китаї борються з вірусом з повною відповідальністю перед світом. Так, стало відомо,  – щоб зупинити рух людей до інших міст та країн засипають дороги, щоб не було проїзду. Фото, які це доводять вже з’явилися в низці ЗМІ.

Через поширення вірусу китайська влада робить насипи на дорогах, ізолюючи тим самим міста від зовнішнього світу. Під карантином вже знаходиться 56 млн. чоловік.

Від нового коронавіруса помер перший медичний працівник. Смерть зафіксували в китайському місті Ухань, який став епіцентром хвороби. Зараження 62-річного хірурга Лян Удун запідозрили минулого тижня. Після виявлення хвороби чоловіка госпіталізували в міську лікарню, проте він помер.

Загалом кількість зафіксованих летальних випадків в результаті зараження новим типом коронавірусу в китайському місті Ухань збільшилася до 39.

Другий випадок захворювання на пневмонію, викликану коронавірусом нового типу 2019 nCoV, підтверджений у США в Чикаго.

Є і добрі новини. Національна комісія охорони здоров’я Китаю та китайські ЗМІ повідомляють, що вже 36 пацієнтів з коронавірусом були вилікувані і виписані з лікарень.

Джерело – Адвокат права

Читайте також: ПЕТРО САБАШУК – ПРО КУПАННЯ НА ВОДОХРЕЩЕ, ФОНД МОЛОДІЖНОГО КРЕДИТУВАННЯ ТА ПЛАНИ НА 2020 РІК