Товариство української молоді в Австрії запрошує на благодійний  Український бал 2020, який відбудеться 15 лютого у Відні, в палаці Ферстель.

Український бал можна назвати хорошою, благородною та вишуканою традицією, яка проходить п’ятий рік поспіль. Вперше Український бал у Відні організували в 2015 році, тоді гостями стали 70 осіб, сьогодні захід відвідують сотні людей з Австрії та з закордону. Організатори очікують в 2020 році побачити більше людей, які приїдуть саме з України і мотивують, чому це варто зробити.

“Це чудова нагода показати себе та познайомитися з цікавими людьми. Добра можливість розказати австрійцям про Україну їхньою мовою, адже бал це традиція австрійців, вони дуже поважають її та підтримують.

Ви будете танцювати цілий вечір, познайомитеся з віденською та українською бальною культурою та матиметиме багато шансів виграти чудові призи в лотереї.

Український бал – це також важлива щорічна благодійна акція, якою ми пишаємось! Вп’яте ми збиратимемо гроші на благодійні потреби. Цього року маємо велику честь співпрацювати з Українським Католицьким Університетом (УКУ) і підтримати разом з ним освітньо-культурні ініціативи ” – зазначають організатори. 

2020 рік – особливий для Товариства української молоді в Австрії. Воно відзначає свій перший ювілей – 10 років з моменту заснування.

Деталі ТУТ.