У Комунарському та Олександрівському районах Запоріжжі протягом останнього тижня активно відключають холодне водопостачання боржникам.

На сьогоднішній день загальна сума заборгованості користувачів, яких відключать від послуги – 461,4 тисячі гривень. Робота проводиться за адресами 95 особових рахунків.

Чергове відключення з встановленням заглушки було проведене сьогодні, 15 січня, у Комунарському районі за адресою вул. Автозаводська, 6. Всього у будинку 123 квартири, з яких 13 – мають заборгованість за надані послуги у розмірі 80 тисяч гривень. Для 11 квартир призупинення водовідведення проводилось вперше, у 2 інших – послуга вже була відключена, тож комунальники лише перевірили наявність раніше встановлених заглушок, повідомляють в КП “Водоканал”.

Під час проведення вказаних робіт КП «Водоканал» спирається на норми Закону України «Про житлово-комунальні послуги», відповідно до яких виконавець має право зупинити надання послуг користувачу у випадку несплати заборгованості протягом 30 днів з моменту отримання ним попередження.