Близько 5 тисяч маленьких запоріжців отримали подарунки від ТМ «Хлібодар» також, смачні набори дісталися майже тисячі пенсіонерів.

Вітали маленьких запоріжців зі святами, які змушені зустрічати святого Миколая в лікарнях є доброю та багаторічною традицією для групи компаній «Хлібодар». Щороку тисячі смачних наборів їдуть до дитячих лікарень міста, щоб створити святкову атмосферу та змусити діток вірити в дива. Не так давно група компаній перетворилася в HD-груп та набирає сьогодні потужних оборотів в центральній Україні. Запоріжжя для керівництва компанії є рідним містом, а тому без уваги залишитися воно не може.

Співзасновник HD-груп Борис Шестопалов запевнив – традиції будуть продовжуватися, бо ж Запоріжжя це те місто, де компанія була заснована і де робила перші кроки.

«Грудень дня нас став знаковим місяцем, компанія «Хлібодар» по суті перетворилася в HDгруп. Група розширюється, до її складу долучаються нові та нові підприємства, також ми дещо змінили центр нашої активності, сьогодні це Центральна Україна. Базовий офіс сьогодні знаходиться в Києві. Втім, ми добре пам’ятаємо, що родом ми із Запоріжжя, компанія «Хлібодар» тут народилася, тут залишаються наші підприємства та потужності. Незмінними залишаються наші стандарти соціальної відповідальності, а тому напередодні Дня святого Миколая ми не могли оминути увагою друзів групи компаній. Це ті дітки, які вимушено залишилися у святковий день в лікарнях, традиційно вони отримають солодкі подарунки виробництва компанії «Хлібодар». Хочу сказати, що й інші наші заходи, які ми традиційно проводили, ми продовжимо не залежно від місця знаходження центрального офісу компанії. Також ті групи та організації, яким ми традиційно допомагали не залишаться без нашої уваги. З урахуванням нашої співпраці з фондом «Мама плюс я», фондом «Багатодітних матерів» та дитячих лікарень подарунки від компанії «Хлібодар» отримають близько 5 тисяч маленьких запоріжців» – прокоментував Борис Шестопалов.

Цього року смачні подарунки отримають пацієнти Дитячої міської лікарні №5, що знаходяться на Бабурці. Подарункові набори вручать в усіх відділеннях, в яких загалом зараз знаходиться близько 370 маленьких запоріжців. Частково подарунки вже роздали, іншу частину вручать у день святкування, безпосередньо 19 грудня, коли в Україні відзначають День святого Миколая. Цього дня в лікарні планують провести справжнє дитяче свято і ласощі є дуже доречними.

Увагу від компанії «Хлібодар» особливо оцінили дорослі, вони запевнили, що не чекали таких подарунків, бо ж лікарня як правило це місце клопотів та переживань. Добрий жест та смаколики додали святкового настрою та душевної атмосфери не зважаючи на обставини.  Найменші дітки не стали чекати повернення до палати, а розпочали дегустацію прямо в залі, де вручали подарунки.

У дитячій обласній лікарні також зраділи продукції ТМ «Хлібодар», заступниця головного лікаря Наталія Маренкова зауважила, що жест є дуже важливим.

«Дуже для нас приємно, що ця традиція продовжується, не зважаючи на обставини смаколиків від ТМ «Хлібодар» напередодні Нового року в лікарні завжди багато. Увага ,це те, що ставить на ноги і допомагає одужати. А подарунки це завжди причина для гарного настрою та святкової атмосфери в закладі. Цього року вона в нас буде. Ми дуже вдячні за такий знак уваги»

Втім, увага сьогодні потрібна не лише діткам, а й людям похилого віку. Для них чаювання зі смачним печивом є цілим ритуалом та способом приємно провести дозвілля в гарній компанії. Завдяки смачним подарункам, концерт, який організували для пенсіонерів в ПК «Титан» пройшов в затишній атмосфері та з добрий настроєм. Керівник організації «За права пенсіонерів» Валерій Фоменко, який власне і став основним спікером свята зазначив, що ініціатива компанії «Хлібодар» це дуже цінною.

« З людьми похилого ми працюємо постійно і маю сказати, що увага важить для них дуже багато. Завдяки приємному жесту від ТМ «Хлібодар» ми сьогодні накрили дня гостей смачний солодкий стіл, зробили усім чаю і це було так душевно. Люди смакували, спілкувалися між собою, знайомилися. Для них, це спосіб соціалізації, це живе спілкування та знак уваги від сторонніх людей. Старенькі як і діти щиро радіють подарункам і відчувають свою потрібність іншим. Тож висловлюю щиру вдячність Борису Шестопалову, за привітання та подарунки» – зауважив Валерій Фоменко.