Чоловік Анжеліки Бєлової, на яку вчора посеред білого дня напали з ножем розповів, про своє сприйняття ситуації та негідника, який проколов ножем легеню та печінку його дружині.

Костянтин Бєлов озвучив, що не пов’язує вчорашній напад зі своєю активною діяльністю та роботою Анжеліки. Натомість він схиляється до версії, що нападник справжній маніяк, який протягом вчорашнього дня сім разів нападав на жінок. Більше того, він не так давно вийшов з місць позбавлення волі, останній строк відбував за забиття до смерті жінки.

Маніяк переслідував жертву від супермаркету, що знаходиться поруч, пройшов з дівчиною до під’їзду будинку, де вона проживає і там завдав два удари ножем в спину. Перший удар, за словами Костянтина Бєлова був глибоким, ніж проколов легеню та печітку постраждалій, також зачепив діафрагму. Анжеліку оперували більше 4 годин, операція пройшла успішно, пацієнтка одужає і все буде добре, так кажуть лікарі.

У той час, як медики рятували життя Анжеліки, поліція оголосила про розшук злочинця. З допомогою свідомих запоріжців, які зреагували на орієнтування поліції, маніяка затримали. Він перебував у квартирі своєї матері. Одразу після злочину чоловік подався до перукарні, напевно щоб змінити зовнішній вигляд.

Затриманом у загрожує до 15 років позбавлення волі.