Сьогодні вранці на вулицях Запоріжжя з’явилися карикатури із зображенням Олега Винника в образі російської дівиці. Так, місцеві активісти приготувалися до концерту артиста, який ще зовсім недавно не міг відповісти на запитання – “Чий Крим?” та долучився до провокативної акції разом із російським скандальними зірками. Ввечері кілька сотень людей планують прийти на зустріч зі співаком і відкрито запитати про його позицію у питанні війни, окупації, Криму та Донбасу.

Нагадаємо, сьогодні, 12 жовтня в ПС “Юність” запланований концерт Олега Винника, який не так давно оскандалився на всю Україну.

Співак взяв участь в провокативній акції “МірВсєм” разом із зірками російського шоу-бізнесу, що підтримують анексію Криму та протягом п’яти років порушувати правила перетину кордону з півостровом. Також артист ухилився від відповіді на запитання журналістів “Чий Крим?”, але сміливо заявив, що за нього не помер жоден солдат, тож цілком логічно чий він.

Пізніше він заявив, що росіяни підставили його, бо ж під час зйомок ролика він не знав хто ще буде брати участь в акції і запевнив – якби знав склад учасників, то відмовився б від участі. За Крим пізніше вибачився і додав, що не знав історії окупації півострова.

У правому верхньому курку плакату відзначено, що автором карикатури є художник з прізвищем Петренко.

фото – timenews.in.ua

Читайте також: “Зеленський не є відкритим ворогом, він став заручником власного образу” – офіцер запасу Валерій Прозапас