Сьогодні вранці журналісти “Регіонньюз” стали свідками затримання молодого чоловіка, який наче б то хотів зґвалтувати жінку, в посадці, де люди вигулюють собак, та займаються спортом.  Жінці вдалося врятуватися, вона викликала патрульних.

Поліція уже надала офіційний коментар з цього приводу, як виявилося зловмисник – військовослужбовець. До того ж, він мав нечисті наміри одразу до двох жінок.

8 жовтня близько 06:30 до Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Привокзальній, неподалік «Дитячої залізниці» на жінку напав невідомий чоловік.

На місці події поліцейські встановили, що зловмисник напав на жінку, схопив її та, погрожуючи фізичною розправою, почав тягнути у кущі. Його злякав перехожий та він втік у бік Південного мікрорайону. Потерпіла надала правоохоронцям прикмети нападника.

На місце виклику одразу були скеровані наряди патрульної поліції, співробітники сектору кримінальної поліції та сектору превенції Комунарського відділення поліції.

А близько 09:45 до служби «102» надійшло аналогічне звернення від жінки 1967 року народження.

Поліцейськими встановлено, що чоловік, схожий за прикметами, біля лісосмуги неподалік одного з будинків по вулиці Водограйній напав на потерпілу та, погрожуючи фізичною розправою, намагався зґвалтувати. В цей час повз місця злочину проходив громадянин, який злякав нападника й останній втік.

Поліцейські під час відпрацювання району біля одного з будинків по проспекту 40-річчя Перемоги виявили громадянина схожого за прикметами. Зловмисником виявився військовослужбовець 1994 року народження, підозрюваного затримали.

Ведеться розслідування, найсуворіша санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.