Сьогодні, під час брифінгу Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук розказав про пункти програми Уряду, згідно з якими відомство буде працювати найближчим часом. Згадану Програму скоро представлять в Парламенті.

Уряд на чолі з прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком у своїй програмі дій повністю проігнорував пенсії. В очі кидається відсутність хоча б якоїсь інформації про пенсійний фонд. Отже, уряд проблемами пенсіонерів займатися не має наміру.

Загалом програма складається з трьох блоків:

“перший блок – людський капітал. Це основа нормальної здорової економіки, тому ми починаємо з освіти, охорони здоров’я, тобто, з усього того, що стосується людини і яким чином створити для людини нормальне життя”, – повідомив Гончарук

“Другий блок – економіка. Потрібне економічне зростання, Україні потрібно зростати 5-7% на рік, це дасть можливість нормально розвиватися, покращувати життя людей. Якщо ми розвиватимемося повільніше, це буде зробити вкрай важко”, – впевнений голова уряду.

У Гончарука також є певні питання до стану нашої інфраструктури.

“Залізна дорога знаходиться у вкрай поганому стані, вона дуже зношена, майже щодня палає якийсь локомотив, стан її критичний. Я думаю, що найближчим часом ми дамо усьому відповідну оцінку”, – додав він.

З повною програмою постанови Програми діяльності Уряду можна ознайомитися за посиланням.

За матеріалами ДЕПО.