У Миколи Стельмаха, якому в супермаркеті АТБ пробили битою голову відкрита черепно-мозкова травма, чоловік проходить лікування в Міській лікарні №5.

Кілька днів тому з’явилася інформація про конфлікт, що стався в запорізькому супермаркеті на площі Університетській вночі, о 2:30. Ветеран АТО Микола Стельмах відреагував на неадекватну поведінку двох хлопців, які гучно лаялися та висловлювали невдоволення співробітниці супермаркету. Чоловік попросив поводитися  тихіше і не приставати до жінки. Хуліганам не сподобалося зауваження, тож виник конфлікт. Хлопці вийняли дерев’яну биту і вдарили Миколу декілька разів по голові. Хлопця забрала швидка допомога, а одного із зловмисників затримала поліція, іншого навіть не назвали співучасником.  На цьому наче суспільний резонанс минув – постраждалий в лікарні, порушник у руках в поліції.

Та поки справу розслідують, Микола Стельмах помирає, так каже родичам постраждалого лікар. Хлопець серйозно травмований, у нього стався набряк мозку, він у комі, а через брак крові лікування ускладнюється. Рідні Микола, які звернулися до редакції “Регіонньюз” благають про допомогу. Вони просять допомогти чоловіку впоратися з бідою. На разі дуже необхідні донори крові, 5 на добу. Кров можна здати будь-яку, але обов’язково слід вказати, що вона для Миколи Стельмаха. У банку крові приймуть, а хлопцю видадуть ту, яка йому необхідна.

Запоріжці вже неодноразово доводили, що небайдужі до чужого горя, потрібно ще раз це зробити, тим паче, що цьому хлопцю в ми завдячуємо мирним небом над Запоріжжям.

Найпростіший спосіб здати кров для Миколи Стельмаха, прийти в Обласний банк крові, що на вулиці Жаботинського.