Про рішення піти з політики Анастасія Приходько повідомила на своїй Інстаграм сторінці. Вона назвала рік важким і повідомила, що стосунки з партією “Батьківщина” закінчилися. Також вона подякувала Юлії Тимошенко за дружбу.

Анастасія Приходько заявила також, що повертається на сцену і відкрита до пропозицій та журналістів.

“Це був важкий рік, але наші відносини з партією “Батьківщина” добігли кінця! Величезне спасибі Юлії Тимошенко за досвід, за дружбу і підтримку, але я вирішила рухатися далі! Так! Я повертаюся на сцену”, – заявила Приходько.

Нагадаємо, менше року тому Приходько повідомила, що йде у велику політику, а тому покидає сцену. Після кількох невдалих спроб публічно говорити про важливі справи, суспільство піддало її насмішці, оскільки все сказане Анастасією показало її дуже низький рівень обізнаності у державних справах. У соціальних мережах, тепер знову співачку, охрестили “кривим дулом” та “Анастасія Виходько”, після того, як вона пафосно покинула інтерв’ю з Яніною Соколовою. Після таких казусів партія не поставила співачку до списку, а відправила боротися за ОВО, там вона програла.

Кілька днів тому Приходько вийшла заміж, мабуть з цим також пов’язана зміна її пріоритетів. Читачі Анастасії охоче нагадали їй нестабільність у діях і порадили зайнятися вихованням дітей.