Батьки Віталія Чайковського, якому загрожує довічне ув’язнення за вбивство нареченої в особливо жорстокий спосіб вважають сина винним  лише частково й запевняють – він не вбивця.

Віталій облив свою наречену Анастасію Ковальову бензином і підпалив, дівчина отримала 85% опіків і через 8 днів померла в реанімації опікового відділення Міської лікарні №5. Батьки Віталія відмовчувалися поки рідні та медики боролися за життя дівчини, а після смерті Анастасії перерахували кошти її матері, щоб та купила квіти на могилу невістки.

Багато цікавих обставин трагедії стало відомо в студії програми “Стосується кожного”, на яку прийшли мати Анастасії, батьки Віталія Чайковсього, подруга та волонтерка Злата Некрасова.  В ефірі програми батьки Віталія повідомили, що перераховували кошти на лікування дівчини, але, як виявилося, перерахували не туди. Запевнили, що живуть скромно і через витрати, що пов’язані з трагедією продали старий автомобіль. Слід розуміти, витрати про які говорили батьки Віталія пов’язані з його захистом.

Як виявилося, Анастасія три доби після трагедії перебувала в свідомості, вона розуміла що з нею трапилося та хто поставив її на межу життя та смерті. Вона, за словами її матері Христини вірила що одужає, а сам Віталій відповість повною мірою за скоєне. Христина також повідомила, що за кілька днів до трагедії пара розходилася, дівчина вигнала хлопця, бо далі терпіти його поведінку не могла. Але за декілька днів дала слабинку та ще один шанс хлопцю. А фактично, дала Віталію шанс себе вбити.

Анастасія була єдиною дитиною в Христини Ковальової. Жінка досі не вірить, що доньки більше немає.

Читайте по темі: “Анастасія Ковальова сама зібрала кошти на ліжка, які вже привезли до опікового відділення” – волонтерка Злата Некрасова