Мати Анастасії Ковальової, яку фактично спалив наречений, разом із волонтеркою Златою Некрасовою на зібрані кошти купили ліжка для опікового відділення Міської лікарні №5. Ліжка вже привезли та встановили.

Про це стало відомо від лікаря, що займався лікуванням Анастасії. Його коментар з цього приводу показали в студії телепрограми “Стосується кожного”. Телепередача була присвячена палким ревнощам, що вбивають. На ефір прийшла мати загиблої дівчини, волонтерка, яка займалася збором коштів на лікування Анастасії та батьки Віталія Чайковського, який вчинив важкий злочин.

У ході з’ясування всіх обставин трагедії виявилося, що на лікування Насті було зібрано трохи більше ніж півмільйона гривень. Частково кошти були витрачені на порятунок дівчини, але значна сума таки залишилася. Жінки міркували кому або куди перерахувати кошти, щоб вони принесли користь і вирішили придбати унікальні ліжка, яких край як бракує в опіковому центрі.

“Настя декілька днів не могла дочекатися можливості, щоб потрапити на спеціальне ліжко, там знаходилася інша людина. Ліжко не просте, його специфіка втому, що потоком повітря заліковуються рани та нівелюють можливість інтоксикації організму обгорілої людини. Напевно Настінька не просто так прожила, всупереч усьому цілих вісім днів, весь цей час вона збирала гроші, щоб вони рятували життя іншим. Можливо такою була її місія” – сказала в ефірі ток-шок Злата Некрасова.

Мати Анастасії також була на шоу, вона відкрито розказала про особливості стосунків доньки з Віталієм. Настя була єдиною дитиною.

Читайте по темі: Батьки хлопця, який спалив наречену запевняють, що син не вбивця