Анастасію Ковальову, яку підпалив власний наречений 2 липня рятували всією країною, гроші надходили навіть з-за кордону.

Втім, сім’я палія Віталія Чайковського грошей не пропонувала, не дзвонила і не пробувала в  будь-який спосіб залагодити провину сина, про це розказав журналістам “Регіонньюз” волонтер Андрій Лукін, який допомагав організувати збір коштів.

Гроші на подарунки для дівчини, подорожі та оренду квартири Віталій брав саме у батьків, так він сам повідомив, бо ж офіційної роботи у хлопця не було. Коли прийшло горе, батьки стали відмовчуватися.

Мама дівчини, пані Христина, у телефонній розмові з журналістами “Регіонньюз” повідомила, що в першу добу після відео звернення, на картковий рахунок поступало багато коштів, присилали навіть з Росії, пізніше активність зменшилася. Жінка дякує всім, хто долучився до спроб порятунку її донечки.

Нагадаємо, вчора ввечері, приблизно у той час як подруги дівчини, на площі Маяковського влаштували акцію під назвою “Настя – живи!”, у постраждалої зупинилося серце.  Боротьба Анастасії закінчилася, після підпалу дівчина змогла прожити 8 діб, хоч лікарі прогнозували лише добу. Дива не трапилося, 85% опіків не дали шансу на життя молодій, спортивній та вольовій Насті Ковальовій.

Запоріжці у соціальній мережі Фейсбук висловлюють скорботу та співчуття і планують йти на похорон, коли він відбудеться – додатково повідомимо.