Анастасії Ковальовій, яку кілька днів назад облив бензином та підпалив наречений пережила ще одну операцію, про це повідомила журналістам “Регіонньюз” мама дівчини пані Христина.

Медики черговий раз почистили обгорілості на наклали тимчасову свину шкіру. Таку процедуру необхідно робити, щоб уникнути інтоксикації організму. З операційної Настю відвезли до окремого боксу, куди не впускають навіть батьків.

В операційній у дівчини зупинилося серце, але медики зробили все необхідне, щоб запустити його знову, про це повідомив батько Насті.  Медики досі не беруться робити жодних прогнозів, стан пацієнтки називають важким, але стабільним. Анастасія була спортивною, не курила та не вживала алкоголю, тож природні особливості її організму дають підстави вірити в те, що вона видужає.

У розмові з журналістами мама Насті щиро зізналася, що дуже виснажена від такої ситуації, але вірить, що її дитина житиме. Дякує всім, хто молиться, допомагає фінансово та переживає. На сьогоднішню операцію сім’я витратила понад 25 тисяч гривень, а щоденне перебування Насті в лікарні обходиться в 6-7 тисяч гривень. Суми дуже великі для рідних дівчини, тож без фінансової допомоги не обійтися. Дівчина сьогодні робить все залежне від себе, щоб бути поруч зі своїми найближчими людьми і залишитися в цьому світі. Давайте допоможемо їй пережити та довести, що воля до життя та підтримка людей можуть знову поставити на ноги.

Якщо ви можете допомогти, надсилайте кошти на карту Приватбанку: 5167 9855 0026 6457 (Христина Володимирівна Ковальова). Також просять здавати кров для Насті в 5-й міській лікарні у відділенні трансфузіології. Вона її потребує щодня.