Телеканал “NewsOne”, після вчинення скандалу із запланованим телемостом з російським “Росия 24” все ж відмовився від ідеї. Було це реальним наміром чи черговим дешевим піаром з боку Медведчука, можна лише здогадуватися. Втім, після відмови від телемосту українці зітхнули з полегшенням.  Чергова спроба реваншу відбита.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у відповідь на подібне розхитування ситуації всередині суспільства та відверто антиукраїнських кроків запевнив, що докладатиме максимальних зусиль, щоб Україна, яка за 5 років вирвалася в бік цивілізовано світу, знову не потрапила під зрубний вплив Росії.

Вітаємо усі проукраїнські демократичні сили з тим, що ми разом домоглися скасування злочинного медіа-заходу. Телеканал “NewsOne” передумав влаштовувати телеміст із пропагандистським мовником країни-агресора “Росія24”. Ця невелика перемога в інформаційній війні, що точиться на нашій території вже 5 років, і останні місці переходить в усе більш активну фазу, показує на скільки згуртовані ми сильні.