Навіть напередодні виборів, коли політики у боротьбі за мандат не опускають нагоди зайвий раз пропіаритирися, юну запорізьку боксерку немає кому профінансувати та відправити на турнір до Сербії.
Олександра разом з мамою кажу, що зверталися до міської влади, там  пообіцяли – коли дитина попаде до національної збірної – фінансування буде, дівчинка умову виконала, мерія ні.

У той час, як міські чиновники заліпили своїми обличчями всі вулиці та провулки, молода боксерка просить допомоги у небайдужих запоріжців, бо ж у мерії дитині сказали – грошей нема.

Очевидно тільки на спорт нема, бо ж на рекламу викидають мільйони. Ще місяць тому не можна було забронювати рекламного місця – все зайняла команда Буряка. Мати дівчини виховує дітей самостійно, тож грошей на кар’єру доньки та славу місту не вдається відкласти.

Олександра Гарбуненко звернулася за допомогою і попросила публічно озвучити про її потребу і зараз повідомити, яка ситуація з фінансування спортсменів у місті.  Мешканець Запоріжжя Олексій Херсон у відео розповів про успіхи дівчинки та оголосив про збір коштів. Можливо зараз запоріжці мають можливість власними діями зробити чемпіонку світу.

Друзья Очень нужна Ваша помощь !!! В Запорожье Девочка Саша Гарбуненко ,Чемпионка Украины Первый номер среди Юниоров по Боксу !
Сейчас у Саши очень важный момент в жизни, ей нужно ехать на соревнования в Сербию !
Но Запорожские деятели из Комитета спорта и Администрации Города ,слишком заняты разделом стула , и прорывам до Верховной Рады , что денег выделить на помощь нет , Мама имеет грамоту Мамы героини , и одна воспитывает детей, Самой ей не справится !
Прошу помочь сбором денег , для кого сколько не жалко ! И если у кого есть возможность, донести данную информацию до Избранников Народа !
Безгранично будем благодарны любой помощи , Спасибо Всем !!!

Разом вже багато чого зробили, це нам також під силу.

5168 7559 0114 6809 Горбуненко Александра Игоревна