Сьогодні компанія Global Genesis на чолі із Артуром Гарсляном оголосила про початок підготовки наймасштабнішої IT-події Запоріжжя – International IT Forum-2019. Вже вдруге у місті відбудеться захід подібного масштабу, цьогоріч – 27 вересня.

“У 2018 році наша компанія підхопила ініціативу організації подібного форуму в Запоріжжі. До нас це робили інші, – розповідає ідейний натхненник Форуму Артур Гарслян, – Минулоріч нам казали: “IT Forum вичерпав себе, до вас прийде три, ну три з половиною, тисячі людей”. Форум прийняв 12 000. Тоді ми вирішили: ми робитимемо його щороку”.

Організатори наголошують: цьогорічний Форум буде інакшим. Запоріжжя показало, що йому потрібні подібні події. І мета форуму  – дати людям мотивацію, залучити людей, бізнес і владу до усіх процесів у місті. Запоріжжя – не тільки індустріальне місто. Час доводити це діями.

“Ми змінили підхід, концепцію, структуру. Головна тема International IT Forum-2019 – Цифрове майбутнє. Ми говоритимемо не тільки про уряд, про буквальне оцифрування. Ми хочемо підійти до цього питання, як до явища, глобально. Зачепити, проговорити усі дотичні процеси. Тому наразі ведемо перемовини із Естонією, Ізраїлем, Польщею – з творцями найуспішніших е-урядів на сьогодні.”, – Артур Гарслян.

Також пан Гарслян представив головних партнерів Форуму. Це – Дмитро Прядко – заступник голови IT-комітету Спілки українських підприємців (м. Київ), засновник Асоціації закупників України, підприємець, співзасновник більше 10 IT-проектів та стартапів – та Руслан Тупилко, власник компанії ConcertZp, event-партнер International IT Forum 2019.

“Розвиток Запоріжжя залежить від кожного”. Limits are only inside.