Колишній лідер «Правого Сектору» Дмитро Ярош висловив підтримку партії «Європейська Солідарність» та кандидатам, які балотуються від політсили.

Про це Ярош написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Для мене є дуже важливим, що моя бойова подруга і «донечка» Яна Зінкевич , а також мій Брат Михайло Забродський отримали шанс стати депутатами Верховної Ради від партії «Європейська солідарність». Вітаю їх з цим!
У списку цієї партії йде також багато моїх друзів і побратимів як з Майдану, так із Війни. Всі вони гідні бути депутатами.

Вважаю, що стратегічно важливим є, під час виборчої компанії, не допустити взаємної ворожнечі та поборювання між українськими політичними силами, від яких наші вороги тільки б тішилися і потирали руки».

На думку Дмитра Яроша, «у майбутньому парламенті всі патріоти України мають об’єднатися для захисту державного суверенітету, відновлення територіальної цілісності Держави та Перемоги над Московською імперією. Саме це буде головним завданням кожного українського депутата у Верховній Раді».

Як ми писали раніше, 9 червня на з’їзді партії «Європейська Солідарність» українцям представили першу десятку кандидатів у народні депутати. Ними стали:

п’ятий президент України, лідер партії Петро Порошенко;

спікер Верховної Ради Андрій Парубій;

віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко;

комбриг 95 бригади Михайло Забродський;

громадський діяч Софія Федина;

лідер кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемілєв;

доброволець-медик, командир Медичного батальйону “Госпітальєри”, начальник Медичного управління та реабілітації бійців Української Добровольчої Армії Яна Зінкевич;

колишній голова Львівської обласної адміністрації Олег Синютка;

заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз;

віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе;