На сайті Запорізької міської ради з’явився проект рішення стосовно умов та обставин проведення ремонту дорожнього покриття Дніпровської ГЕС.

Сьогодні, о 17:00 розпочнуться ремонтні роботи, що триватимуть, за попередніми розрахунками до 30 серпня. Враховуючи хаос, що виник минулого року через ремонт цієї ділянки дороги, журналісти Regionnews поцікавилися в адміністрації філії Дніпровська ГЕС, як буде проходити ремонт та яких заходів будуть вживати, щоб уникнути повторення минулорічної ситуації.

Начальник ділянки автодорожнього переїзду Євген Леонідович повідомив:

“Починаємо працювати сьогодні о 17:00, роботи будемо проводити цілодобово у три зміни, щоб якомога швидше виконати завдання. Перекривати будемо щоразу лише одну четверту дороги. Тобто, якщо у нас є по дві смуги в обидва боки, то три з них буде працювати постійно, це повинно вплинути на кількість машин у заторах. На ділянці будуть чергувати патрульні, вони регулюватимуть рух. Сьогодні перекриваємо одну смугу з правого берега в місто.”- розказав Євген Леонідович.

У даному випадку ремонт будуть проводити не такий, як минулого року – це буде заміна деформаційних швів. Старі деформаційні шви будуть демонтованими, відбудеться заміна та залив бетону, далі установка швів та асфальтування.