Вночі на Світлодарській дузі на Донбасі загинули двоє бійців полку “Азов” Національної гвардії України – Дмитро Пругло і Максим Олексюк. Про це повідомили в прес-службі полку.

У полку мають намір помститися бойовикам за загибель своїх бійців

У повідомленні зазначено, що вночі бойовики атакували опорні пункти українських військових в районі Новолуганського з артилерії. В результаті загинули 28-річний Дмитро Пругло з позивним “Круглий” та 23-річний Максим Олексюк (“Максон”).

фото – АЗОВ

“Цей військовий злочин в черговий раз демонструє, що будь-які домовленості чи то з Росією, чи то з її маріонетками “ЛДНР” нічого не варті. Цим нелюдам не відомі поняття військової честі і гідності. Хочемо запевнити і поставити перед фактом весь світ – ми помстимося за загибель наших побратимів у стократ!”, – заявили в “Азові”, висловивши співчуття всім близьким і сім’ям загиблих бійців.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 7 червня бойовики обстріляли українські позиції на Донбасі з артилерії. Унаслідок обстрілів двоє українських військових загинули, ще вісім дістали поранення або травми. Президент України Володимир Зеленський заявив, що на подібні ситуації українські військові відповідатимуть “жорстко і у відповідності з ситуацією”.
Джерело – 112.ua