На території запорізької лікарні жорстоко, цеглиною забили до смерті цуцика – відео

На території запорізької лікарні жорстоко, цеглиною забили до смерті цуцика – відео
Небайдужі запоріжці просять допомогти у пошуку жорстокого нелюда, що цеглиною забив до смерті цуцика Масика.

За допомогою камер відеоспостереження люди з’ясували куди зникла тварина, що жила на території Запорізької міської лікарні №8.

Вранці помітили, що Масика, який завжди чергував у одному і тому ж місці немає, а неподалік лежить закривавлена цеглина і трохи далі калюжа крові. Коли переглянули відео з камер, зрозуміли – Масика вбили. Кому заважав милий і дружелюбний песик – питання без відповіді.

Втім, згідно із українським законодавством, дії чоловіка який розправився з твариною караються законом, тому запоріжці просять допомогти розшукати нелюда.

ПОМОГИТЕ НАЙТИ УБЛЮДКА!!!
На территории КП “Городская больница 8” ул. Пищевая, 2, 1.06.19 произошло убийство маленькой собачки в 20.30!
Собачку подкинули в больницу месяц назад. Кобель, добрый, ласковый! Сотрудники называли его Масик – похож на спаниеля, пушистый. Сидел всегда возле поликлиники больницы, ко всем подходил, никого не трогал. Купирован хвостик, не старый. Далеко по территории не ходил, наверное ждал, что его вернутся и заберут. Утром 03.06.19. не нашли Масика, только возле стены поликлиники лежал окровавленный кирпич, рядом – лужа крови и кровавый след. Обошли всю территорию, тела не нашли. В больнице есть камера наблюдения, высылаем запись. Так же фотографию места убийства. Была вызвана патрульная полиция, запись видели, но ничего предпринимать не собираются!
Помогите найти ублюдка!!!