З’явились подробиці страшної трашедії у Запоріжжі. Чоловік зарубав свою дружину, намагався повісити 2-річного сина, а потім повісився сам. Журналісти Форпост медіа писали про це тут.

Далі – нові деталі.

Дворічний хлопчик, який дві доби провів з тілами батьків в замкненій квартирі в Запоріжжі, теж повинен був померти.

33-річний чоловік під час сварки зарубав сокирою дружину і зробив дві петлі – для себе і сина. Але мотузка обірвалася і дитина впала, припускають в поліції.

Тіла подружжя виявили родичі, які не могли з ними зв’язатися.

«Відкрили – він висить, вона лежить, а малеча шматочок хліба гризе», – розповідає жінка, яка захотіла залишитись невідомою.

За словами журналістів, Андрій був старший за дружину майже на 8 років, займався ремонтами машин, але нещодавно йому довелося змінити роботу. Останнім часом в родині все частіше виникали проблеми на грунті ревнощів і безгрошів’я.

«Кажуть, фінансові проблеми. Вони квартиранти, не платили за квартиру якийсь час», – підтвердджують інформацію сусіди.

Мешканці будинку стверджують, що не чули дитячого крику в зачиненій квартирі. У соціальних службах кажуть: дитина перебувала в стані глибокого стресу, адже його дійсно намагалися вбити.

«Дитина в шоковому стані, він був заляканий, і те, що побачили медики, коли ми відвезли в лікарню – на шиї у дитини були ознаки задушення», – пояснила керівниця відділу у справах неповнолітніх Запорізької міськради Наталія Сиворакша.

За матеріалами ТСН