Сумнозвісний екс-мер Запоріжжя, що прийшов до влади за допомогою партії “БЮТ”, а після одразу перефарбувався у біло-сині кольори регіоналів  знайшов собі чергових політичних соратників в особі Геннадія Кернеса та Геннадія Труханова.

Так, колишнього чиновника, проти якого досі відкриті кримінальні справи та ведуться розслідування помітили на з’їзді партії Кернеса-Труханова “Доверяй делам”.

Олександр Сін сидів у перших рядах з усвідомленим та глибоко мислячим виразом обличчя. Відео заходу було опублікованим в мережі інтернет, власне після його публікації журналісти дізналися можливе сьогоднішнє “забарвлення” екс-мера Сіна.

Нагадаємо, після кровавого розгону запорізького Майдану, до чого Олександр Сін приклався у тому числі, посадовець зник, через деякий час його виявили в Одесі, там від організував невеличкий бізнес – ресторан східної кухні. Тим часом в Запоріжжі відкривали справу за справою проти Сіна та велися розслідування по найрізноманітніших злочинах. Близько року тому Сін повернувся до Запоріжжя і працевлаштувався в укропівця Артура Гатунка радником. Також, слід пригадати, саме за керівництва цього міського голови Запоріжжя місто було найбільше розграбоване смотрящим Анісімовим та всіма, хто входили до його структури, а люди були я к ніколи обдуреними.

Не виключено, що зараз Сін намагатиметься реабілітуватися в політиці з допомогою Кернеса- Труханова.