Мешканець Запоріжжя Роман Демченко показав Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий гай” очима гостя.

Чому гостя? Бо запоріжці вже давно звикли бачити в парку сміття, сморід та повний занепад і вже не звертають на це особливої уваги. У той час, як запорізька влада “вдало” освоює місцевий бюджет в скверах, що знаходяться поряд з центральним проспектом, основний і центральний парк міста занепадає. Чи то недофінансування, чи погане господарювання протягом багатьох років дало саме такий результат. Втім, нещодавно в мерії анонсували ремонтні роботи та реконструкції в парку “Дубовий гай” найближчим часом, а ми мусимо показати містянам та чиновникам на що також варто звернути увагу.

Роман Демченко звертає також увагу на екологічну катастрофу в місті, у соціальних мережах він пише:

Центральный парк города “Дубовая роща”…
Мусор,разруха,очковые вонючие сортиры,трава в пояс,реклама наркоты на каждом шагу…
Но не всё так плохо!
Самый большой загрязнитель воздуха в городе,комбинат “Запорожсталь”,построил в парке….ДОМИК ДЛЯ БЕЛОЧКИ!(Последнее фото)…
О чем гордо свидетельствует табличка на домике.
Самый большой убийца экологии города,по вине которого ежегодно преждевременно умирают тысячи горожан, построил,с..ка,домик для белочки!
Кузница кадров-крепких хозяйственников,гнездо из которого выпорхнул мер со всеми своими замами,вотчина самого меценатистого благотворителя-рината леонидовича ахкакого человека!,из дерьма и палок (в прямом смысле)построила домик, в котором,даже белка жить не захотела!
Парк Яланского вам?! Сквер на Бородинском?! Красивый и ухоженный “Дубовий гай” вам?!
Хер вам!Марафон и домик для белочки,всё,на что вы заслужили,дорогие заводчане и жители города!

Можливо не з усім вище написаним згодна редакція і можливо не варто настільки категорично, але точка зору цього запоріжця точно заслуговує на те, щоб бути оприлюдненою.