В Олександрівському районі Запоріжжя мешканці одного із житлових будинків змушені ходити з парасолями навіть в коридорах власного під’їзду. Під час та після дощу з покрівлі капає вода, наче там зовсім немає даху.

Відео факт опублікував місцевий мешканець. Чоловік публічно демонструє те, як працює в його будинку керуюча компанія “Місто для людей”. Ситуація, що на відео виникла у першому під’їзді дев’ятиповерхового будинку за адресою Олександрівська, 87.

Показовим є і той факт, що мешканці викликали аварійну службу, та приїхала, але проблеми не побачила.

“Наші сусіди подзвонили в службу 15-80 та попросили направити до будинку аварійників. Вони приїхали, піднялися на верх та проблеми не побачили, Сказали – у вас все нормально, водостік чистий і поїхали… ” – каже журналістам мешканець будинку Олександр Носал.

Пізніше, як розповіли мешканці, приїжджали також представники керуючої компанії “Місто для людей”, також все оглянули і поїхали. Чи будуть здійснюватися якісь роботи мешканці не знають, бо не особливо контактують з керуючою компанією, кажуть – вже розчарувалися і не бачать результату від їхніх дій.