Посольство Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні у співробітництві з еміратськими благодійними організаціями (Організація Червоного Півмісяця ОАЕ – Благодійний Дім Шарджи – Благодійна Організація Халіфи Бін Заїда Аль Нагайяна – Благодійна Організація Заїда Бін Султана Аль Нагайяна) реалізує Проект «Іфтар» під час священного місяця Рамадан у містах Києві, Запоріжжі, Одесі й Харкові.

Як повідомив директор недільної школи «Мархаба» при арабському центрі в Запоріжжі Амін Блааша, це проект дійсно знаковий і вагомий для нашого Запорізького краю.

– Адже у нашій області проживає багатотисячна багатонаціональна родина. Мусульманська віра на Запоріжжі шанується і сповідується людьми, першою Батьківщиною яких є саме ті країни, де панує ця релігія. І приємно вкотре відзначати, що у нас у Запорізькому краї панує абсолютна релігійна толерантність і взаємоповага. – розповів Науфаль Хамдані.

Як зазначив головний націонал Запорізької області, Об’єднані Арабські Емірати роблять багато добрих справ, проводять акції, благодійні заходи і т.д. І запоріжці вдячні, що почали підтримувати місцеву діаспору. – Хочемо подякувати Посольство ОАЕ в Україні в особі посла Салем Ахмед Аль-Каабі за увагу і підтримку багатонаціональної запорізької родини, – сказав Науфаль Хамдані.

Акція «Іфтар» буде тривати протягом місяця, будуть проходити щотижневі вечері в Запоріжжі й Мелітополі. Також планується провести центральний «Іфтар», де збереться півтори сотні людей.

Елена Вайло