Кандидат у президенти Володимир Зеленський влаштував істерику в прямому ефірі ток-шоу “Право на владу” на телеканалі “1 + 1”.

Спершу влаштував істерику, демонстрував неповагу до Президента, телеведучої та присутніх в залі гостей, а потім просто кинув слухавку. Присутні не стримували сміху, дії коміка, що мріє стати президентом  були б можливо веселими, якби це не стосувалося найвищої в країні посади.

Істерику Зеленський влаштував під час телефонного включення в прямому ефірі, він декілька разів гордо сказав, що в Парижі зараз, потім ставив запитання та не бажав слухати відповідь.

На початку програми Порошенко запросив приїхати в студію свого опонента у другому турі президентських виборів Володимира Зеленського, однак, він запевнив, що  зараз перебуває в Парижі.

Через кілька хвилин Зеленський вийшов на зв’язок по телефону.

“Петро Порошенко прекрасно знає, що зараз я перебуваю в Парижі. Тому, що його прекрасні автомобілі, Служба безпеки України мене  супроводжували в аеропорт … У мене зустріч завтра, о 3 годині дня, з президентом Франції “, – заявив Зеленський.

“Зустріч у мене, як і у вас, завтра в Парижі”, – сказав Президент.

Шоумен додав, що домовленість про дебатах 19 квітня на НСК Олімпійський залишається в силі.

У свою чергу Порошенко повідомив, що цікавиться пересуваннями Зеленського. Але шоумен влаштував істерику і почав кричати в трубку і перебивати Порошенка. Зеленський заявив, що Порошенко закінчить 22 квітня, а він через  5 років.

Петро Олексійович намагався продовжити свою відповідь, але чоловік на тому кінці зв’язку постійно перебивав та проявляв зневагу.

Президент повідомив глядачам та присутнім, що команда Зеленського була повідомленою, що остання неділя, коли можна провести дебати є 14 квітня, Зеленського запросили на дебати на НСК Олімпійський.

“Нашу команду ніхто не буде ставити до відома. А зараз закінчив я! 19 квітня на НСК Олімпійський. Крапка. До побачення “, – закінчив розмову Зеленський і кинув трубку.

У свою чергу Порошенко назвав негарним така поведінка опонента і сказав, що чекатиме Зеленського на НСК “Олімпійський” 14 квітня для участі в дебатах. Він додав, що 19 квітня згоден дебатувати в студії Національної громадської телекомпанії України.