“Україна, це та країна, яка не дасть зробити те, чого вимагають від вас “папіки”, при першій же помилці, а ви обов’язково її зробите, вас зметуть і це буде страшніше, ніж сталося з Януковичем” – боєць АТО Дмитро Гайдуцький звернувся до кандидата Зеленського із закликом виконати вимоги українців, довести до кінця справи, що сам же ініціював та добре подумати, перед тим, як щось робити чи говорити.

У той час, як українське суспільство дало Зеленському #24 години для вибачень та пояснень, боєць з позивним Грім застеріг та попередив кандидата. Чоловік записав дуже сильне відео, розуміючи суть якого, Володимир Зеленський, швидше за все, вже завтра відмовився від авантюри брати участь в другому турі президентських виборів.

Дмитро Гайдуцький нагадав про всі ті образливі слова, що викинув кандидат в бік України та українського народу та за які він досі не вибачився. Боєць Грім нагадав про події в Україні останніх років та доступно пояснив, чому українське суспільство більше ніколи не дозволить ставати на коліна перед ворогом, обличчя якого знає тепер кожен. Він нагадав про кожну краплю крові полеглих бійців, сльози їх матерів, дружин та дітей.

“Країна – це не шоу, це не серіал, це воююча держава, яка зараз силами всіх людей: добровольців, волонтерів, хлопців ЗСУ, поліції, Нацгвардії та інших старається втриматися на ногах, а ви всіма силами хочете її з ніг збити!” – сказав Дмитро Гайдуцький.