Сьогодні вранці, під час прямої трансляції з НСК “Олімпійський”  кандидат у Президент Петро Порошенко відповів на декілька запитань журналістів. Зокрема, що стосується дебатів та того, що інший учасник другого туру попросив Юлію Володимирівну бути арбітром під час дебатів на стадіоні.

“Я вважаю, що подібне прохання чи вимога є зневажливими до Тимошенко, як до політика, адже вона зайняла третю позицію за підсумками першого туру. Дебати повинні відбутися якомога швидше, щоб припинити обміни думками через соціальні мережі. Потрібно публічно відповісти на питання, що турбують українців і дати їм час, що проаналізувати та прийняти рішення кого підтримувати в другому турі” – сказав Петро Олексійович.

На стадіоні “Олімпійський” зібралися журналісти центральних ЗМІ. Приїхав Президент, щоб виконати вимогу Володимира Зеленського – здати аналізи на предмет присутності чи відсутності наркотичних речовин чи алкоголю. Зеленський сказав – чекаю, але сам не прийшов і жодних повідомлень про те, що передумав приходити не було. Більш того, він все частіше пише пафосні відео, кидає виклики і дає задню.