Більше сотні запоріжців уже проявили зацікавленість до заходу, що відбудеться завтра, 19 лютого  у сквері Яланського. Втім, чим більше людей, тим краще, кажуть організатори заходу і вказують на можливість конфліктів з так званими тітушками, що охороняють активні дії забудовника.

Кілька днів тому з’явилася інформація про плани компанії, що належить місцевому бізнесмену “Ленд Девелопмент”, розпочати будівельні роботи у парку в центрі міста. Нагадаємо, землю, де зовсім нещодавно був повноцінний парк з дорослими і дуже потрібними місту деревами віддали в оренду компанії депутата міської ради Володимира Кальцева. Восени, всього за кілька днів парк було знищено, а завтра на його місці планують вирити глибочесну яму, мабуть, щоб закласти фундамент майбутнього тогового центру.

Запорізьких активістів, які не так давно посадили в парку Яланського молоді дерева ситуація не влаштовує і вони  планують продовжити боротьбу за життя зеленої зони та запрошують до справи небайдужих містян.

✊Ніхто крім нас‼

? 17 листопада 2018 року, городяни, які хочуть жити в чистому і зеленому місті, зібралися та висадили 30 кленів у знищеному сквері Яланського.

⚖ Зараз йдуть суди та кілька громадських і політичних організацій відстоюють права запорожців на юридичному полі битви. В цей час недобропорядний забудовник, багаторазовий кандидат в мери, вирішив в черговий раз піти на підлість та вирити котлован у центрі міста, не дивлячись на судову заборону.?

⚠ Порушити закон в черговий раз забудовник планує вже цього вівторка, 19 лютого. Він хоче спотворити центр міста на очах у місцян.?

? Нам немає сенсу сподіватися на міську владу або поліцію. Все тільки в наших руках. Не дозволь зажершемуся олігархові творити беззаконня в нашому місті.

✅ Прийди та скажи «ні!» тим вандалам, що хочуть вирити величезну яму в центрі твого міста‼

Сторінку заходу можна знайти за посиланням у соціальній мережі Фейсбук