Декілька років поспіль Урядом Гройсмана реалізовується “Логістична інтеграція Приазов’я”, в рамках якої, на дорогу “Запоріжжя-Маріуполь” планують залучити 1  мільярд інвестиційних гривень. Про це на тематичній нараді розказав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман. 
Це ключовий інфраструктурний проект, реалізація якого сприятиме промисловому розвитку Приазов’я і покращить його логістичні можливості. Наприкінці минулого року – під час перемовин з керівництвом Євросоюзу та Уряду Німеччини, Прем’єр-міністр України запропонував колегам долучитися до втілення озвучених планів. Партнери підтримали ідею та готові активно долучитися до першого етапу реалізації задуманого. 
В Україну приїде спеціальна місія ЄС, яка надасть оцінку проекту.  Фахівці побувають в містах Приазов’я, оцінять пропозиції і можливості фінансової допомоги.
Усі організаційні питання Прем’єр-міністр обговорив з керівниками профільних відомств.
«Впевнений, що плідна співпраця дозволить нам не тільки прискорити відновлення Приазов’я, а й надати новий поштовх розвитку цього важливого для нас індустріального регіону» – підкреслює Володимир Гройсман.