Сервісний центр, який раніше базувався на Набережній по вул. Фортечна, 2, змінив свою адресу.

З початку року обслуговування відвідувачів проводиться за новою адресою – Оріхівське шосе, 7-а (територія торговельного центру «Метро»), повідомляється на сайті Запорізької ОДА.

Для зручності громадян, які не мають можливості користуватись особистим транспортом, за підтримки міської влади, організовано додатковий автобусний маршрут, щоб потрапити до оновленого сервісного центру.

Поруч з приміщенням центру облаштовано майданчик для проведення огляду транспортних засобів, з якісним освітленням та зручним під’їздом клієнтів з обмеженими можливостями.

Послуги, що надає сервісний центр МВС №2342 залишаються незмінними. Громадяни можуть швидко та зручно отримати послуги із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість. Загалом, усі сервісні центри МВС нового зразка працюють за принципом «єдиного вікна» та екстериторіальності.

Графік роботи: з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, в суботу з 9:00 до 16:45, без обідньої перерви. Неділя і понеділок – вихідні.

Крім того, в області працює мобільний сервісний центр МВС, який обслуговує громадян в населених пунктах, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС. За півтора року роботи пересувний сервіс надав мешканцям області більше тисячі послуг МВС.  Графік виїздів та маршрути – на сайті Регіонального сервісного центру МВС.

Варто відзначити, що деякими послугами сервісних центрів МВС можна скористатися онлайн. Більш детальна інформація ТУТ.