В одному з сіл Запорізького району після гасіння пожежі виявлено трупи двох малолітніх дітей та чоловіка. Мати неповнолітніх, у стані сильного душевного хвилювання, покінчила життя самогубством через повішання, повідомляє відділ комунікації Національної поліції Запоріжжя. 

18 січня близько 14:20 до Запорізького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Запорізького району горить приватний будинок. На місці події працювали працівники поліції, медики та ДСНС у Запорізькій області.

Після того, як пожежу ліквідували, у  згорілому помешканні знайшли обгорілі тіла: чоловіка 1989 року народження та двох хлопчиків 2009 та 2014 років народження. Також  за будинком на дереві висів труп господарки будинку – жінки 1987 року народження.

Під час перевірки встановлено, самогубця сама виховувала трьох малолітніх дітей, хлопчиків 2006, 2009 та 2014 років народження. Родина на обліку органів поліції, служби у справах дітей та інших відомств не перебуває. За місцем мешкання характеризується задовільно.

У гостях родини перебував брат жінки 1989 року народження. Старший із неповнолітніх гуляв на вулиці, а коли повертався додому побачив дим у будинку та пожежу. Хлопець покликав по допомогу. Поштарка, яка проходила повз, допомагала гасити вогонь. Проте власними силами загасити пожежу до приїзду рятувальників не вдавалось. В цей час власниця будинку, у стані сильного душевного хвилювання, покінчила життя самогубством через повішання.

Неповнолітній на даний час знаходиться у відділенні поліції, з ним спілкуються поліцейські та працівники ювенальної превенції. Вирішується питання щодо подальшого місця перебування дитини.