“Запорізькій Січі”, якою тепер володіє менеджер Гатунка, замовлять друк оголошень на чверть мільйона, пишуть Наші гроші.

Управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради має намір укласти угоду з ТОВ “Редакція газети “Запорізька Січ” на послуги з розміщення інформаційних матеріалів вартістю 223 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”.

Орієнтовно, до кінця року мають розмістити оголошень від управління на площі 26780 кв. см, зокрема, про проведення конкурсів на пасажирські перевезення.

Єдиним конкурентом “Запорізької Січі” на тендері виступило ТДВ “Редакція газети “Индустриальное Запорожье”, яке фактично контролюється менеджментом комбінату “Запоріжсталь”. Обидва учасника не знижували вартість своїх пропозицій під час аукціону.

ТОВ “Редакція газети “Запорізька Січ” є правонаступником комунального підприємства “Редакція газети “Запорізька Січ”, яке випускало однойменну газету міськради. Згідно закону про роздержавлення ЗМІ Запорізька міська рада вийшла зі складу засновників газети власником правонаступника стали головний редактор і заступник головного редактора комунальної газети: Володимир Рибальченко і Марина Ботнарева. Процес передачі прав на газету приватному товариству завершився 20 грудня 2018 року, а за кілька днів одноосібним власником  ТОВ “Редакція газети “Запорізька Січ” стала Анастасія Богданова. Вона ж директор ТОВ “Джобс кафе” Артура Гатунка. Останній є депутатом Запорізької обласної ради, куди обирався за списками партії “Укроп”.

Нагадаємо, Артур Гатунок через Мар’яну Федорець володіє половиною ТОВ “Субота плюс”, яке випускає однойменну газету під керівництвом Богдана Василенка. При цьому, в листопаді Гатунок заявляв, що Василенко не виплачує гонорари за матеріали. Василенко, в свою чергу, розповів про відсутність грошових надходжень від Гатунка з жовтня.