Підозрювані орендували у м. Дніпро квартиру, яку облаштували під бордель.

8 січня під час обшуку у квартирі перебували двоє організаторів, дві повії та клієнт, повідомляє ГУ НП в Дніпропетровській області. 

Встановлено, що 34-річний чоловік – громадянин РФ та його 46-річна спільниця – жителька Запорізької області на початку 2018 року організували бізнес з надання послуг сексуального характеру. Також встановлені 8 жінок віком від 18 до 35 років, мешканок м. Дніпро, Дніпропетровської та Запорізької областей. Користуючись їх тяжким матеріальним станом, сутенер забирав у них документи та змушував займатися проституцією. У разі відмови – погрожував розіслати рідним інтимні фото та розповісти про рід занять.

У ході обшуку поліцейські вилучили гроші, отримані від клієнтів, мобільні телефони, комп’ютерну техніку й інші речові докази.

Злочинну діяльність сутенерів задокументували співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми та слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

 

Підозрюваний затримали,  зараз вирішується питання про вручення їм повідомлення про підозру. Їм загрожує від 4-х до 7 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.