У запорізького активіста Владислава Погорєлова, якого підстрелили за кілька годин до Нового року, справи гірше, ніж він сподівався.

Про це чоловік повідомив у соціальній мережі Фейсбук та опублікував фото.

Одразу після конфлікту, чоловіка забрала швидка допомога, його терміново мусили прооперувати, адже нападники прострелили Владиславу колінну чашку. Окрім простреленої ноги, у чоловіка були також й інші ушкодження, множинні гематоми та травма ока.

Втім, одразу після події Владислав написав – сподіваюся з оком усе буде гаразд. Кілька годин тому він повідомив, що травма ноги – не найскладніше, що могло бути. Під ударів дуже постраждало око, воно змістилося в глибину та трохи вбік,  чоловіку потріна складна операція.

Нагадаємо, за кілька годин до Нового року,  Владислав Погорєвлов побачив біля своєї машини кілька чоловіків, які кидали вибухові пристрої під автомобілі, що стояли на парковці, під автомобіль Владислава у тому числі. Чоловік зробив зауваження, після цього зловмисники накинулися на жертву, спершу підстрелили Владислава, щоб він не зміг оборонятися, а потім сильно побили. Нападників затримала поліція.