Сьогодні, 1 січня на українських дорогах трапилося 2 жахливі дорожньою-транспортні пригоди, внаслідок яких загинуло 11 осіб, серед яких було 2 немовляти. Щонайменше шестеро шестеро потрапили до лікарень з ушкодженнями різного ступню важкості.

Внаслідок смертельної ДТП, що сталася сьогодні вранці на трасі “Дніпро-Миколаїв”, загинула родина з трьома дітьми, наймолодшому з яких 7 місяців. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, пише УНІАН.

Там зазначили, що в автомобілі Mazda знаходилось подружжя з Казанки. 40-річний чоловік загинув на місці, 23-річна жінка із чисельними травмами госпіталізована. У автомобілі Opel їхала родина з дітьми – мешканці Казанківського району. 39-річний водій та шестеро пасажирів авто: троє дорослих 33-х, 53-х, 55-ти років та троє дітей п’яти, 13-ти років і семимісячне немовля загинули.  Ще одну пасажирку – дівчинку близько 8 років – у непритомному стані доставили до лікарні.

фото – novosti-n.org

фото – novosti-n.org


Інша пригода трапилася кілька годин тому, близько 16:00 на Вінниччині. Внаслідок аварії загинули двоє дорослих та немовля, повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

“За попередньою інформацією,  водій  автомобіля «Ford Mondeo» на іноземній реєстрації виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з «ВАЗом 21099». Внаслідок  аварії загинули 59-річний водій «ВАЗа» та  його пасажири: жінка з чотиримісячною дитиною”, – йдеться у повідомленні.

Також внаслідок ДТП постраждали двоє пасажирів ВАЗ та двоє пасажирів Ford, їх госпіталізували до лікарні. Ще чотирьом особам медики надали допомогу на місці