Вчора ввечері, в районі Уральських казарм сталася трагічна ДТП, в наслідок якої, у кареті швидкої допомоги загинув 11-річний хлопчик. Близько десятка постраждалим надавали допомогу медики.

Водій автомобіля Nissan не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з маршрутним таксі. Водія легківки та пасажира одразу забрала карета швидкої, на жаль хлопчик по дорозі до лікарні помер, травми виявилися не сумісними з життям. Як вдалося з’ясувати журналістам Regionnews, загиблий хлопчик є сином дитячого анестезіолога. Водій автомобіля Nissan зараз перебуває в лікарні. Окрім цього, медичну допомогу довелося надавати ще 8 пасажирам маршрутки, постраждалих з важкими травмами немає, повідомили в Обласному центрі швидкої допомоги.

За кермом автомобіля Nissan був 54 -річний чоловік з таким же прізвищем, як і загиблий хлопчик, він теж є анестезіологом, тож є підстави припускати, що саме водій є батьком 11-річного Івана Мережка.

Варто зазначити, вчора, у зв’язку з різким погіршенням погодних умов, на дорогах було слизько, а видимість була дуже низькою. Погодні умови, чи інший фактор став причиною трагічної аварії, з’ясовує поліція.