У пабліку ist_zp з’явилося відео за кілька секунд до зіткнення автомобіля Nissan та маршрутного таксі,  що трапилося вчора ввечері.

Нагадаємо, ввечері, 26 грудня у районі Уральських казарм трапилася трагічна ДТП, в наслідок якої загинув 11- хлопчик.  Автомобіль Nissan micra вихав на зустрічну смугу та зустрівся там з маршруткою, що була заповнена людьми. Удар був досить потужним. Найбільше постраждав маленький пасажир, що знаходився на задньому сидінні легковика. Швидка допомога забрала хлопчика до лікарні, та на жаль дорогою туди він загинув, травми були несумісними з життям.

Як вдалося з’ясувати журналістам Regionnews, загиблий хлопчик є сином дитячого анестезіолога. Водій автомобіля Nissan зараз перебуває в лікарні. Окрім цього, медичну допомогу довелося надавати ще 8 пасажирам маршрутки, постраждалих з важкими травмами немає, повідомили в Обласному центрі швидкої допомоги.

За кермом автомобіля Nissan був 54 -річний чоловік з таким же прізвищем, як і загиблий хлопчик, він теж є анестезіологом, тож є підстави припускати, що саме водій є батьком 11-річного Івана Мережка.

Варто зазначити, вчора, у зв’язку з різким погіршенням погодних умов, на дорогах було слизько, а видимість була дуже низькою. Погодні умови, чи інший фактор став причиною трагічної аварії, з’ясовує поліція.

 

Читайте також: Кілька ДТП одночасно в одному місці, 3 людей у важкому стані – вечір у Мелітополі – відео