КУ “Обласна клінічна психіатрична лікарня” за результатами тендеру 20 грудня уклала угоду з ТОВ “Наск авто” на придбання автомобіля вартістю 599 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”. Про це пишуть Наші гроші.

Замовлено кросовер білого кольору Nissan Qashqai. Авто має дизельний двигун об’ємом 1,6 літри та потужністю 130 к. с.,  системи ABS та ESP +допомога при старті на підйомі; мультимедійну систему, підігрів заднього скла, зовнішні дзеркала заднього огляду з електроприводом і обігрівом, кондиціонер, електропідйомники передніх і задніх дверей, тощо.

Базова версія Nissan Qashqai коштує 540 тис. грн.

 

Це вже друга спроба психіатричної лікарні придбати це авто. На попередньому тендері вони вказали його як “автомобіль спеціального призначення”, хоча жодних додаткових спеціалізованих вимог до авто в технічний документації не вказувалося. По результату, через кілька днів після підписання угоди її розірвали за взаємною згодою без вказування деталей. Згадування про спеціалізованість авто у нинішньому тендері вже не було.