За кермом кросовера, який перекинувся вчора на вул. Магара, 6 в Комунарському районі Запоріжжя, перебувала дружина першого заступника директора КП “Запоріжринок”.

За кермом іномарки Mitsubishi Outlander з номерними знаками АР 4444 ВА перебувала 41-річна дружина Нетреби Андрія Віватенко Наталя. Про це журналістам Regionnews стало відомо з власних джерел. Увагу журналістів, що проїжджали повз місце аварії привернули номерні знаки автомобіля, після проведення їх перевірки з’ясувалося що авто дійсно нажелить не звичайному пересічному громадянину.

Згідно з декларацією чиновника, у власності Андрія Володимировича є 2 автомобілі Mitsubishi, один з яких – кросовер Mitsubishi Outlander. Купив іномарку заступник директора КП “Запоріжринок” в 2007 році.

В патрульної поліції прокоментували дану ситуацію. Інспектори повідомили, що громадянка не впоралася з керуванням автомобіля, врізалася в дерево і перекинувся. На місці події працювали правоохоронці, медики “швидкої” допомоги і рятувальники, однак, від медичної допомоги жінка відмовилася в лікарні. На дружину чиновника склали адмінпротокол за ст. 124 КУпАП.