Частинку дива отримали сьогодні діточки, що потрапили на стаціонарне лікування у цикл найбільш казкових українських свят.

Святий Миколай спустився сьогодні на землю, щоб вручити слухняним діткам подарунки, привітати зі святом та побажати доброго здоров’я та гарного настрою на весь наступний рік. Не оминув він і запорізькі дитячі лікарні, зокрема журналісти Regionnews стали свідками його візиту до Дитячої обласної лікарні та Дитячої міської лікарні №5. Тут його чекали з особливим нетерпіння, адже пацієнти кардіологічного, неврологічного, нефрологічного та травматологічного відділень змушень проходить тривалий курс лікування, а тому не можуть потрапити на міські заходи чи свята в освітніх закладах у найближчі дні.

Привітання малюків з зимовими святами вже стало доброю традицією для Почесного консула Австрійської Республіки у Запоріжжі Бориса Шестопалова та Групи компаній “Хлібодар”.  У цьому році долучився до привітання також керівник Фонду «Foundation for Future» Сергій Чекальський.

Діток привітали смачними подарунками компанії “Хлібодар”, у відповідь вони підготували вірші, пісні та навіть реп-композиції. Відмінним було те, що найбільш сміливими та ініціативними були найменші пацієнти, вони залюбки показали чого навчилися протягом року, позували на фото та щиро раділи зустрічі із святим Миколаєм. З вогниками в очах зізнавалися, що цієї зустрічі чекали давно та навіть бачили її своїх снах.

Хочеться вірити, що сьогоднішній візит Чудотворця Миколая обов’язково надасть діткам сил для якнайшвидшого одужання, гарного настрою та подальших успіхів.

Загалом, Група компаній “Хлібодар” направила до запорізьких дитячих лікарень у день святого Миколая  близько 700 подарунків, частину з них Чудотворець вручив особисто.