За мить до трагедії опинилася сьогодні мешканка Запоріжжя Ірина Корж, а все через нехтування обов’язками комунальних служб.

Жінка вийшла у справа, коли поверталася додому, забігла до магазину і з невеличким пакетом рухалася звичною для себе дорогою. Ірині потрібно було пройти лише перехрестя, і якихось 100 метрів. Світлофор на перетині вулиць Покровська та Гоголя не працював, тож жінці довелося деякий час почекати, щоб дорога стала більш-менш вільною.

За оцінкою жінки – можна було переходити, з обох боків машини були ще неблизько. У прямому розумінні пані Ірина перебігала, та це не допомогло, пішохідка не зчулася, як з одного боку її підперла одна машина, з іншого – інша. Автомобілі її фактично затиснули між бамперами. Один автомобіль рухався по Гоголя прямо, інший теж по цій вулиці, але надумав звертати ліворуч і їхати вверх.

Ясна річ, водії вийшли і переконалися, що жінка неушкоджена. Втім, говорити вона ще довго не могла, – розказав син пані Ірини  Ренат Мнайдаров.

“Такою маму я давно не бачив, бліда та навіть посивіла  і це я не перебільшую. Вона довго відходила від шоку. Сьогодні янгол хранитель моєї мами був поруч, і врятував від трагедії. Але ж це не перший раз виникає ситуація, що світлофори не працюють тижнями. Зараз же дорога небезпечна і без них, слизько та погана видимість, а тут ще й байдужість комунальників. Переконаний, треба про це говорити, писати, кричати, бо це точно комусь врятує життя” – переконаний Ренат Мнайдаров.

Водії, що ледь не збили жінку, згадували нецензурними словами комунальні служби, які перетворили запорізькі дороги на – дорогу смерті.

Варто зазначити, сьогодні світлофори не працювали по усьому місту, про це масово повідомляють водії у спільному тематичному чаті. Найбільш небезпечно сьогодні було на перетині Шкільної та Української, на перехресті Перемоги та Лєрмонтова сталася потрійна ДТП, саме через не працюючий світлофор! Хто поверне запоріжцям фінансову компенсацію за матеріальні та моральні збитки?