Про скасування рішення Запорізької міської ради від 30 травня 2018 року Запорізьким окружним адміністративним судом розказав позивач, науковець  Микола Погребняк.
Рішення стосується обмеження у продажі алкогольних напоїв, зокрема, зараз діє заборона на продаж алкоголю з 22:00 до 12:00. Рішення у повному обсязі поки не підготовлене, та чоловік уже запевнив – суд задовольнив його позов.

Учора, за моїм позовом до Запорізької міської ради, оголошено постановляюючу частину рішення Запорізького окружного адміністративного суду згідно якої визнано протиправним та скасовано рішення Запорізької міської ради від 30.05.2018 № 42 «Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території м.Запоріжжя у нічний час доби» – повідомив Микола Погребняк.

Як слідує із тексту позову до суду, Запорізька міська рада порушила право громадянина Миколи Погребняка на участь в управлінні державними справами. Варто зазначити, позивач є науковцем – кандидатом наук з державного управління.