На Житомирському цвинтарі, як з’ясувалося, душогуба Сергія Ткача поховали у звичайному секторі, разом із іншими. У той час, представники в’язниці, де відбував строк серійний вбивця, запевнили журналістів – маніяк лежить у землі разом із тими, у кого або не було родичів, або, як і сам Ткач були великими грішниками.

Кореспонденти відправилися до місця поховання та побачили, що “пологівський” маніяк похований у порядку черги, разом з порядними людьми. Більше того, родичі небіжчиків проти такого сусідства і намірені  вимагати перепоховання. Тим паче, що на могилу душогуба стали навідуватися сатаніста проводити на місці захоронення свої обряди. Так, нещодавно хтось запхав у землю гілку берези та зробив з неї сатанинську зірку.

Люди просять елементарного – поваги та спокою для своїх близьких і заявляють, що такому негіднику не місце серед порядних людей.

Нагадаємо, Сергій Ткач, якого назвали “пологівським” маніяком гвалтував та вбивав дітей, його жертвам було з 7 до 17 років.  На разі розкрито та доведено близько 40 його злочинів, сам же Ткач зізнався – вчив понад 100 дівчаток. Злочини чинив на території Криму, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей.  Отримав довічне ув’язнення, на 66-му році життя помер від серцевого нападу. По тіло не приїхав ніхто, а тому співробітники в’язниці відвезли тіло на цвинтар та закопали. На могилі немає ні хреста, ні таблички.