Сьогодні, 17 листопада, у спальному районі Запоріжжя діти показали усьому місту, як потрібно боротися за право на безпечне життя.

Діти та дорослі зробили виставку художніх робіт, щоб захистити “свій парк”, що розташований по Бородинській, 6 від забудови! Яскраві плакати із надписами:”ні – забудовам”, “дайте дітям свіже повітря”, “Запоріжжя – зелене місто” та тематичні картини, учасники акції повісили між деревами, протягнувши шнурок між ними.

Нагадаємо, зелену зону по Бородинській, 6 нещодавно почали нищити. Місцеві мешканці помітили, як посеред невеличкого парку, де завжди гуляли їхні діти з’явився незрозумілий об’єкт. Пізніше виявилося – це майбутній офіс з продажу квартир. Спроби з’ясувати хто і що планує зводити на місці дитячого майданчика не увінчалися успіхом. Далі були знищеними дерева – тополі, клени та берези. Люди боронили територію як могли: виходили на мітинги, виступали з трибуни у сесійній залі міської ради, просили та взивали до міської влади.  Замість вирішення конфліктного питання, вчора у парку чергували тітушки та навіть побили стареньку жінку, – кажуть мешканці Бородинської, 6. А трохи більше тижня тому, пізно ввечері невідомі побили чоловіка, що дозволив собі розказати відкрито про події на Бородинській. Дмитро Маляр отримав ушкодження середньої важкості, у нього зламана рука. Знайомі чоловіка припускають, що це пов’язано з його виступом на сесії міської ради.

Вчора, розбиратися у ситуації примчав депутат Запорізької міської ради, кіборг В’ячеслав Зайцев. Сьогодні ж люди вдалися до творчих дій. Ось такі картини сьогодні прикрашають поки ще зелену зону.

ГЕТЬ РУКИ ВІД ПАРКІВ!

Запорожці та Україна!Діти та дорослі зробили виставку художніх робіт щоб захистити "свій парк" Бородинська 6 від забудови! ПІДТРИМАЙТЕ ІНІЦІАТИВУ!Ми хочемо дихати чистим повітрям! А не заводською отрутою! #ЯХочуДихати #ЗапоріжжяЗеленеМісто #Бородинська6Хочеться також попросити народних обранцівІгор Артюшенко Николай Фролов Petr Sabashuk звернути увагу та втрутитися в ситуацію!—–Нагадаю що в Запоріжжі, після знищення Рятування Парку Яланського… та суворого спротиву людей, яки знесли паркан, влада підготувала черговий сюрприз, а саме радикальне ущільнення житлового кварталу, тепер в Дніпровському районі. Планується знищення 2 зелених зон та будівництво велетенських будинків, всупереч ДБНДокладно можна почитати тут:https://www.facebook.com/stanislav.skalozub/posts/2362308607130864

Опубліковано Станіславом Скалозубом Субота, 17 листопада 2018 р.

 

Читайте також:  Люди просять Президента визнати Запоріжжя зоною з надзвичайною екологією