Громада Запоріжжя вирішила власноруч відновити знищений місцевим бізнесменом парк.

17 листопада люди спробують довести – якщо озелененням не хоче займатися місцева влада, громада це робитиме своїми руками. Важливу для міста подію проанонсували у соціальних мережах, активісти закликають долучатися.

Громада за зелене місто!
Запоріжжя є одним з найбільш забруднених міст України. Міська влада нічого не робить для того, щоб виправити ситуацію. Політики вже кілька років обіцяють скласти план з екологічного захисту міста! Останнім часом в місті почали знищуватися і без того малочисленні зелені зони!

Прийшов час взяти ситуацію в свої руки! Тільки містяни мають право вирішувати, в якому місті жити їм і їхнім дітям. Треба діяти, запорожці мають самі змінити своє місто!
Не будь байдужим! Допоможи своєму місту і прийди до скверу Яланського та посади дерево. Акція з висадки кленів пройде 17 листопада об 11:00
Твоє місто – твій дім!

Варто зазнати, станом на сьогодні у Запоріжжі бракує більш ніж 1000 гектарів зелених насаджень, навіть за цих умов мерія закриває очі на системне вирубування здорових та дорослих дерев.  Вони потрібні, щоб містяни змогли дихати більш чистим повітрям, а це в інтересах кожного!  Втім, якщо аналізувати Генеральний план міста, зелені насадження, у необхідній кількості,  місцева влада запланувала у тому числі в промислових зонах та на болотах, що вже вказує – дерев у місті точно не побільшає, а картинка на карті не більше, а ніж замилювання очей. Треба діяти спільно!

Долучитися у соціальних мережах можна за посиланням.